Kevätpuhteita

Kiireinen kevät on pitänyt taukoa blogikirjoituksista.

Jäät ovat jo lähteneet, tarkemminottaen vapun aattona Saimaan selät aukesivat suurimmalta osalta Eteläistä Saimaata. Kalalle ei ole vielä ehtinyt, vaikka mieli onkin jo tehnyt. Flunssa, työt ja muut projektit pitäneet siitä huolen.

Busterin kanssa joutui tekemään hieman normaalia suuremman keväthuollot. Syksyn pakkasilla tuhoutui istuimen jalka, lisäksi Simradin väljyys kasvoi niin suureksi, että laite oli leväytettävä osiin. Pilotin vika paljastuikin samantien, kun purki ohjauspyörän ja suojamuovit pois. Rattiakselin ja laitteen rungon välistä puuttui selkeästi jokin laakerointiosa, tarkemmissa selvityksissä osa selkiintyi nylon- holkiksi.
Takuun toimivuudesta täytyy antaa Maritimille täydet pisteet. Maanantai-aamuna soittelin huoltoon, jossa asiaa hoitanut mies tahtoi kuvan kuvailemastani väljyydestä. Mailia laitettuani sain vastauksen, että osa on postissa. Seuraavana päivänä postilaatikkoon kilahti pilotin etulevy uusine holkkineen, loistavaa. Nyt on taas laitteet iskussa ja odottamassa uusia kalareissuja.

Uskoisin, että viikon- pari päästä saan toisen projektin siihen vaiheeseen, että pääsee järvilohien pariin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi.