9.6. Kuhaa etsimässä

Loistavat kelit vain jatkuvat, aamuiset työvuorot vievät mahdollisuudet lähteä koko päivän kestävälle "lohiretkelle" joten illan kohteena oli piensaimaan kuhakantojen harventaminen. Samalla tämä oli tyttökaverille ensimmäinen reissu uisteluhommissa joten saalispainostus oli tavallistakin kovempaa. :)

Normisetti veteen, puolet bomberia ja puolet jesseä. 6 vapaa riittää mainiosti tähän hommaan. 15 min vedon jälkeen tärähtikin - ja kunnolla. Epähuomiossa leikkasin ajolinjan vähän turhan läheltä tuttua luotoa ja molemmat takilat olivat tiukasti pohjassa. Kumpikaan ei suostunut irtoamaan pienellä vedolla joten soppa valmis. Pihdit luonnollisesti unohtui rantaan, joten vaijereidenkaan katkaiseminen ei onnistunut. Onneksi oli tyyni keli, niin en aivan kusessa ollut. Lopulta kietaisin vaijerit takaknaappien ympärille ja tempaisin pakilla kunnolla, kuulat lähti kuin lähtikin irti. P
laanarit luonnollisesti oli vedessä koko tämän operaation ajan, joten sotku oli melkoinen. Onneksi käytössä oli lohihommista eläkkeelle jääneet okumat, joten ei siimanpuolaukseen tarvinut ryhtyä.

Tämän kaiken vielä kruunasi nohevat kommentit hytistä. Totesin, että eiköhän reissu ollut tässä ja lähdettiin mökille saunan lämmitykseen. - ei ollut kuha syönnillään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi.