Logistiikkaa

Avoveneeseen siirtyminen tarkoitti kaluston osalta kuljetuspuolen uudelleen mietintää.
Näyttö, vavat ja muut pienet irtotavarat on sijoitettava pidempien trailauksien ajaksi auton tavaratilaan. Vaikka vene onkin pieni tilaihme on sillä hintansa: säilytystilaa on kovin rajallisesti.
Viehepakit kulkevat siististi kannettomassa SmatStore laatikkossa. etää noin 10 Planollista joka riittää tarpeisiini erinomaisesti.
Miksen lukitse näyttöä telineeseen, jotta olisi aina paikoillaan? Vaikka käytössä on järeä RAM-D-kuula noin 7kg painoluokalle ei se joka tilanteessa jaksa ruutua kannatella. Suuremman laivan peräaaltoihin ajaessa näyttö valuu kiusallisesti alaspäin. Tämä ei kuitenkaan ole muodostunut ongelmaksi. En kuitenkaan halua ottaa riskiä, että trailatessa näyttö valuisi vasten lattiaa ja hakkautuisi hajalle.
16" näyttö istuu hienosti Clas Ohlssonin boksiin.
16" Carbonille löytyi lähes täydellinen kuljetuslaukku Clas Ohlssonin valikoimasta. 
Pölyn, veden ja iskujen kestävä laukku on omiaan arvokkaan elektroniikan kuljetukseen.
Laukku on hyvin vapaasti muotoiltavissa ja mittojen puoleen suurimpaan laukkuun pitäisi myös mahtua 2x 9" screenejä. Käytän vastaavaa boksia myös akkusalamoiden kuljetukseen.
Laukun sisukset on helposti muotoiltavissa.
Vaikka avoveneen varusteet joutuu osittain purkamaan auton kyytiin on hyvällä suunnittelulla veneluiskalla kuluvan ajan saanut supistettua alle 10 minuuttiin per suunta. 

Vapojen kuljetus vaatinee vielä pientä optimointia. olen haeskellut telinettä, jolla saisin 3-4 vapaa nätisti kiinni veneen sisälaitaan. Eiköhän sekin jostakin löyty. Tai jos ei löydy niin teen itse. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi.