Ensilumen sekaista lohenuistelua

Ensilumi peitti Lappeenrannan 6.12.

Vedet ovat vielä sulana ja kalassa olen käynyt...
....paljon.

Tuloksilla ei voi kehua, monen päivän ainut valopilkku on ollut Heatpalin lämmittävä liekki. Tähdet eivät tunnu olevan kovinkaan suotuisat lohenuistelijalle, 11 viimeiseen uistelupäivään mahtuu yksi mittakala. Täysin tärpittömiä keikkoja on takana 4-5.

Alamitatkin loistavat poissaolollaan, aamulla viritetyt syötit saa illalla kelata koskemattomina ylös. Toisaalta tämä on hyvä asia mutta kolikon kääntöpuolena voisi ennustaa ensikauden olevan katastrofaalinen. Onneksi päivät ovat lyhyitä, niin ei kovinkaan kauan tarvitse vesillä olla itseä kiusaamassa.

Niin kauan tulen joulukalaa yrittämään, kun Saimaa on auki. Jos ei yritystä palkita +65cm järvilohella niin se on sitten haettava Cittarin kalatiskiltä.

1 kommentti:

  1. Samanlaiset on kokemukset, kolmen viime viikonlopun aikana ei yhtään mitallista, 4-5 n.40-50cm vapautettuja. Tärpittömiä päiviä paljon, heikko syksy viimevuotiseen verrattuna. Muikkuparviakaan ei juuri näy kuin hajanaisia rippeitä? Vetäisin kaluston jo telakalla, pienellä perätuupparilla vielä vesille jos kelit sallii.

    VastaaPoista

Kommentoi.