Houkutuslevyn tuunaamista

Joku saattaa luulla, että olen vaihtanut kalastuksen fiksailuun ja puunaamiseen. Ei, näin ei ole. Keväällä kaikki rakennusprojektit painaa päälle yhtäaikaa ja koko orkesteri pitäisi olla tikissään samalla hetkellä. Olin ajoittanut puhdetyöt niin, että vappuna olisi valmista. Yksinkertaisesti kevät vaan tuli liian aikaisin ja taas myöhästyin kevään uisteluavauksesta. 

Vuosi sitten kerroin, että houkutuslevyt on tullut jäädäkseen uistelupalettiini. 
Totta joka sana. Taas viime kautena ainoa +5kg lohikala tuli houkutuslevyn avustuksella. Vaikka en värien puolesta juurikaan liputa on yksi ylitse muiden, Beanut Butter. Harmikseni tämän sävyn levyä ei ole mallistoissa toistaiseksi näkynyt.

Kaveripiiristäni löytyy mainioita kynäruiskun käsittelijöitä, joilla on silmää maalailla mitä hienompia taideteoksia raksihuppuihin ja vaappuihin. Tällä kertaa haaste on annettu houkutuslevyn muodossa. Ei muutakuin Beanut Butter-huppu ja repullinen plankkoja levyjä reppuun ja pajalle. 
Mallikappale maalarille.
Ja valmista.
1x UV 2x GLOW VK:n pientä houkutuslevyä Beanut Butterina
Beanut on väri joka toimii joka säällä, joten päätettiin tehdä väristä testikappaleet niin UV:nä kuin Glownakin. Kromipohjaisessa levyssä ei uskottu värin toimivan.

Lisäksi tuhnuiselle kelille kylmään veteen valmistui muutama pinkin sävyissä oleva "viikate".
Tuhnukeli special.
Kirkkaalle syyspäivälle lääkettä tärpittömiin hetkiin.
Kylläpä nousi hymy stoppareihin, kun haki levyt maalarilta. Jälki ensiluokkaista ja väritys juuri se mitä haaveissani olin hahmotellut. Kiitoksia Ristolle!
Kalusto alkaa olemaan tikissään. Maanantaina olisi tarkoitus heittää ensimmäinen täysi kalastuspäivä avovesikautena 2014. 

Polttelee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi.