Tervetuloa kevät!

Syksyn myötä haspeli vaihtui haulikkoon, viimeiset avoveden ajat tulikin istuttua keskellä kaislikkoa sorsapassissa.
Olen jo pitkään miettinyt pitäisikö myös koira / metsästyspuoli ottaa mukaan tähän blogiin. Toistaiseksi olen pidättäytynyt veneilyssä ja kalastuksessa. Toki jos puoltoääniä metsästyspuolen mukaanottamiselle tulee niin voin harkita myös sen mukaan ottamista.

Kevät etenee Etelä-Karjalassa ennätysvauhtia. Innokkaimmat voinee laskea veneet vesille jo tulevana viikonloppuna. Esimerkiksi lähiramppi Vehkataipaleen pumppaamolla vapautuu jäistä näinä päivinä.
Itse odottelen vielä pienen hetken. Veneestä on syksyllä purettu irti kaikki kalastuselektroniikka ja uusi on harkinnassa. Lowrancen uutuus, Live-sarja kiinnostaa ja tarkoitus olisikin hankkia ko. laitteisto veneeseen.
Lowrancen 12 ja 16-tuumaisiin laitteisiin on tullut uusia näytönjakomahdollisuuksia
Viimekausi mentiin yhdellä 16" laitteella. Nyttemmin on vielä harkinnan alla otanko 9"+12" vai yhden 16" laitteen. Tulen tarvitsemaan useita ikkunoita ja lähinnä mietityttää saisinko kahdella pienemmällä näytöllä paremmat näyttöjaot käyttööni. Uutuutena keväällä tulee LiveSight, joka vaatii oman tilansa ikkunoista.

Anturivalinnat on alustavasti TM150 2D-anturi ja viistopuolen hoidan uudella 2in1 anturilla. 2in1 on mielenkiintoinen uutuus, jonka koeajoja odotan innolla. 800khz taajuuden myötä on odotettavissa tarkempaa piirtoa ulottuvuuden kustannuksella.

Kohta on toimittava ja laitettava tilaukset vetämään, jotta saadaan kalusto iskuun heti kun kalapaikat aukeaa jäistä.

Tervetuloa kevät! :)

5 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Metsästys ja koiraaiheisia juttuja lisää!

  VastaaPoista
 3. Peukku metsästys- ja koirajutuille!

  VastaaPoista
 4. Joko anturit kiinni ja Kokemukset :) ?

  VastaaPoista
 5. Tämä on erittäin mielenkiintoinen blogi! Erityisesti kalastusjutut kiinnostaa.

  VastaaPoista

Kommentoi.