12 - 13.11. Saimaa

Tostaina Villen kyytiin "pätkäpäivä" vetämään. 8 Maissa raksit vedossa. Kohde sama penkka, joka maanantaina antoi reilusti tapahtumia. Kromivärit toimivat melko mukavasti, ja taas +-55cm lohia kävi useampia kääntymässä veneen vieressä. Mittakala jäi kylläkin saamatta. Syötin laadulla ei ollut väliä, vedossa oli kuoretta sekä muikkua. Molemmat toimivat. Erikoinen juttu havaittiin, kun kalat ottivat pelkästään myötätuuleen mennessä, varmaan jonkulaisia virtauksia ollut tuulen ansiosta. Uistelutunteja tuli 6.

Perjantaina yksin liikenteeseen. Illalla tuuliennusteet lupailivat tuulia siinämäärin, että tein päätöksen pitää peltipäivän. Aamulla tuuli olikin melko kovaa pohjoisensuuntaista.8 Aikoihin oli pellit vedossa.
Reilun vauhdin ansiosta sain aika kivat alueet haravoitua, kuitenkin kunnollisia syöttikalaparvia ei lyötynyt oikein mistään, missä edellisinä päivinä niitä oli ollut. Samoja penkkoja kiertelin, kun edellisenä päivänä ja maanantaina. Kuitenkaan ei tapahtumia tullut juuri ollenkaan. Päivän mittaan 2 reilusti alamittaista taimenta kävi veneen laidalla kääntymässä. Ei muita tapahtumia. Tuulikin tyyntyi jo aamupäivällä, ja päivä olisi ollut loistava raksipäivä. Harmi kun jätin tapsit ja syötit kotiin.

Syksyn hiljaisimpia reissuja oli tämä päivä, johtuneeko pelleistä vai siitä että sää oli melko paljon vaihtunut edelliseen päivään verrattuna... Ei voi tietää... Vedenlämmöt pyörivät pääasiassa 4.5c molemminpuolin. Kylmimmillään löysin n 3,5c vettä eräästä tyynestä paikasta.Puolen neljän maissa rojut ylös, ja rantaan venettä pakkailemaan.

To - Pe saldoa:
Uistelua: 14h
Saalis: -
Bensaa paloi: 15l
Veden lämmöt: +-4,5

Seuraava täsmäisku todennäiköisesti sunnuntaina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi.