Back again.

Edellisestä päivityksestä on kulunut yli kaksi vuotta. Siitä voisi jo lähes päätellä, että blogini on unohdettu. Näin ei kuitenkaan ole päässyt käymään. :)

Viimeiset vuodet on mennyt metsästys & koiraharrastuksen parissa, lisäksi olen toiminimen voimin tehnyt pienimuotoista valokuvauskeikkaa, tästä lisätietoa sivulla www.jpajari.com. Luonnollisesti myös leipätyö haukannut oman osan ajankäytöstä. Rehellisesti sanottuna kiirettä on pitänyt.


Toki olen kalallakin ehtinyt käymään. Edelliset kesät kiertelin kajakilla Suur-Saimaan selkäkarikoita. Kuten blogista huomaa, ei niistä kalareissuista ole paljon kerrottavaa. :) Ison vesistön siirtymät yksinkertaisesti vei voiton kajakkikalastajasta. Kalapäivänä saattoi yli puolet ajasta mennä siirtymiin. Tämä omalta osaltaan söi motivaatiota enemmin tai vähemmin.

Jokin ase tähän hommaan kuitenkin oli kehiteltävä, jotta kalahommat pääsee taas rullaamaan täydellä tohinalla. Se on selvää, että laji pysyy edelleen heitto / vertikaalijigauksessa. Tämän kevään venemessuilta lääke sitten lopulta löytyi: Alutroll 450e. Tätä venettä olen ihaillut jo aikaisempinakin vuosina, mutta nyt päätös oli selvä. Tällainen pitää saada.

Parin mutkan kautta runko löytyikin ja on tällä hetkellä varustelussa. Muutama päivä tiukkaa puurtamista niin päästään ottamaan ensisavut Yamahasta. Johan tässä ilman venettä oltiinkin lähes 4 vuotta. ;)

Lisää juttua veneen varustelusta ja fiiliksiä rungosta tulee lähiaikoina!

- Juho

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi.