Merkkipaalut paukkuu

23.3.2009 Blogini näki päivänvalon.

Yhteistä taivalta on jatkunut nyt yli 4 vuotta.
Viime vuosi oli hieman hiljainen bloggailun osalta. Joskus on vaan parempi rauhoittaa tahtia, jos homma alkaa tökkimään. Muuten tulee ähky ja kiinnostus lopahtaa kokonaan.Tänä vuonna olen taas intoutunut kirjoittelemaan.
Kalastelua vuodelta 2009
Alkuajat keskityin kertomaan lähinnä kalareissuistani ja saaliista, nyttemmin sisältö on muuttunut ja mukaan on tullut aiheita maan ja taivaan väliltä.

Vesillä 2010
Yksi mikä on pysynyt ja tulee pysymään on se, että kirjoittelun aiheet pysyvät ainankin jossakin määrin yhteydessä kalastukseen. Se on tämän blogin tarkoitus, ollut alusta asti ja siitä pidän kiinni.

1.11.2010 tuli täyteen ensimmäinen merkittävä merkkipaalu, 10 000 kävijää.
Tähän meni aikaa noin 1,5 vuotta. En ole koskaan blogiani suuremmin mainostanut missään, muutamilla foorumeilla osoite löytyy allekirjoituksesta. Mielestäni saavutus oli kuitenkin hieno ja motivoi jatkamaan.

Saalista 2011
27.1.2013 mennessä mittari on juossut kiristävällä tahdilla, 70 000 kävijää tuli täyteen. Enpä olisi koskaan uskonut, että pieni blogiprojekti yltää tänne asti.

Syksyinen lähtö 2012
2013 Löysin pitkän, yli 10 vuoden tauon jälkeen heittokalastuksen.
Kesäinen jigailu vei mennessään.
Tänään 9.8.2013 tulee taas täyteen yksi tasaluku. Kävijämittari pyörähtää numeroon 100 000. 
Tähän meni aikaa blogin alusta 4 vuotta ja 5 kuukautta. Paljon on tapahtunut siinä ajassa, mutta blogi on pysynyt ja varmasti tulee pysymään myös tulevaisuudessa.

Juttu-ideoita ja aiheita on varastossa varmasti yli vuoden tarpeisiin. Aikaa tämä homma vie uskomattoman paljon, kalastuksen ohessa pitäisi muistaa otella kuvia ja tehdä pieniä muistiinpanoja. Joskus hyvän syönnin aikaan vaan se unohtuu ja jälkeenpäin harmittaa, ettei tietyistä tilanteista tullut otettua kuvia. Jälkeenpäin on turha murehtia. Kalastus on siitä hieno laji että lähes joka päivä sattuu tilanteita / tulee havaintoja joista voi kirjottaa.

Myös videoprojekti etenee omalla painollaan, en olisi uskonut kuinka työlästä kuvaaminen / leikkaus / kalastaminen on etenkin kun kaiken hoitaa yksin.

Kiitos kaikille lukijoille ja kireitä siimoja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi.